Maroko

Anonym (neověřeno)

Nazdar cestovatelé, potřeboval bych někoho, kdo má zkušenosti s cestování s Mundem a je z Ostravy. Studuji na VŠB a rád bych o tom s někým osobně pokecal, protože s touto cestovkou nemám žádné zkušenosti a takový výlet jsem ještě neuskutečnil, tak potřebuji poradit... Kdyby se nekdo našel, tak bych byl vděčný za kontakt. Díky...

Anonym (neověřeno)

Ahoj Andreo,

jenom neco k tem botam: loni jsem tam byla a jelikoz mi na "Col de Tychka" (ci jak se to pise :-)), kde jsme pred vystupem prespavali, ukradli Berberi boty, urcene na vystup :-)), tak jsem se holt na Toubkal vydala v tech nejobycejnejsich a naprosto nepevnych sandalich..No bylo to docela zajimavy, vysla jsem "pouze" do zakladniho tabora, dal uz to v nich opravdu neslo. Ale nekteri lide od nas vysli az nahoru v obyc. botaskach a vubec si nestezovali - opravdu si myslim, ze nemusis davat tisice za trekovy boty. Dalsi doporuceni - netahej s sebou moc jidla - jidlo je tam moooc dobry a relativne levny-ja jsem skoro vse privezla zpatky (tj. konzervy apod.) Jinak nevahej a jed - je to neco uzasnyho!!!

Ahoj Jana

Anonym (neověřeno)

Ahoj Andrejko,
no jestli jsi dobrodruh tak se ti ta cesta urcite bude libit :-) Ja tam byl minuly rok a je to fakt zajimava zeme. Jenom v kratkosti ti odpovim na tve otazky, ale kdyby jsi chtela vic info, tak se ozvi na mail nebo ICQ 116171571. Takze co se ceny tyce, tak bych rekl ze celkove to vyjde tak na 18-20tisic. Zalezi jak moc budes kupovat darky (jak budes sikovna na smlouvani), jak moc budes fotit a tak.. ale rozhodne to za to stoji. Co se vystupu na ten kopec tyce, tak boty je lepsi mit dobry, ale neni to uplne nezbytny. Musi byt akorat pevny, protoze mistama k vrcholu jsou sutovy pole, a na nich to trosku jezdi. Jo a co se casu na prihlasku tyce, tak s tim bych moc nevahal, protoze Maroko bude urcite naplneny hodne rychle. Uz podle toho, jaky byl pry o to zajem minule. Tak snad jsem ti alespon trosku pomohl a kdyz budes chtit tak se jeste ozvi.
Ahoj Pavel.

Anonym (neověřeno)
Uživatelem od:
18. 12. 2017

Ahoj vsichni, kdo mate zkusenosti se zajezdem mundo do Maroka. Vcera jsem se dozvedela z plakatu, ze neco takoveho existuje a abych rekla pravdu, velmi me to zaujalo. Je take fajn, ze se to kona v zari a clovek bude mit pred tim cas vydelat si nejake penizky. Proto bych se chtela zeptat, jestli by mi nekdo nemohl napsat, kolik ho zajezd zhruba stal se vsim vsudy, proste komplet (kolik penizek si budu muset nasetrit):-) (Nejak mi nejdou ti usmevacci) Dal by me zajimalo, i kdyz je to dosti tazana otazka, kdy bych tak mela nejpozdeji rezervovat 2 mista. No a jestli by to nekoho neobtezovalo, tak moc prosim o podeleni se o vase zazitky s mou osobou. Popř. par rad a tipu. Treba z hlediska narocnosti vystupu. Mimochodem prave shanim trekovy boty. V Praze se jich par kvalitnich najde, ale zatim se mi zadny nelibily. Jsem si vedoma, ze kvalita je rozhodujici, ale porad nejak nemuzu slevit z toho estetickeho hlediska:-) Takze opet by par tipu nevadilo.8-)

Tesim se na odpoved
Pa Aja

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.