Cerna Hora

Anonym (neověřeno)

No.. vlastne ne.. slysela jsem, ze na Cerne hore rostou chutne korinky.. :-))
Dobre, tak vazne - ten varic by jsme snad nekde (legalnim zpusobem) sehnaly... :-) A kolik Ti je? Mne 18.

Anonym (neověřeno)

Ahoj, trváš na někom s vařičem? ;-) Martina

[%sig%]

Anonym (neověřeno)

Nazdarek Mundaci! Jeste jsem s Mundem nikdy nejela, ale ted uvazuju o Cerne Hore. Taky bych se rada s nekym dohodla, ze by jsme se podelili o varic (ten nemam) atd. :-)
Piste sem. Tak zatim!

Anonym (neověřeno)

Zdravím! Černou Horu s CK Mundo mohu vřele doporučit. Byla jsem tam vloni (zájezd byl mírně programově odlišný, letos je obsahově bohatší). Černá Hora je zajímavá země s příjemnými obyvateli, nádhernou přírodou a zachovalými památkami.
Co se týče finanční náročnosti, tak bych řekla, že není nijak tíživá. Ceny jsou tam pro Čecha přijatelné (asi jako u nás), takže návštěvu nějaké restaurace, zájména kvůli místním specialitám, určitě doporučuju. Náklady na vstupy jsou minimální (pár euro v Cetinje, ostatní symbolické 1 euro nebo zdarma). Kempy jsou spíše z kategorie těch levnějších.
Takže shrnuto a podtrženo: Černá Hora stojí za to! 8-)

[%sig%]

Anonym (neověřeno)
Uživatelem od:
18. 12. 2017

Zdravim vsechny. Uplne me okouzlily nabidky teto netradicni cestovky.Nejdu nekoho,kdy byl v Cerne Hore a byl by ochoten o tom napsat par radku?Docela by me zajimalo,na kolik to tak cele v zaveru vyjde.a bylo to super?Dik moc.M*

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.