Maroko

Anonym (neověřeno)

ahooooj Stanko, tak to mame stejny problem, kamaradka si to taky rozmyslela, a ja chci proste jet. coz takhle jet spolu?? Byla bych fakt happy, muzes napsat i na email!!
Papap. RADKA

Anonym (neověřeno)

Ahoj
nejspíš pojedu s mundem do maroka a chtěl bych se zeptat jestli nejede někdo z moravy nebo nejlépe z Ostravy.
Předpokládám,že asi pojedeš ze slovenska,pokud budeš mít zájem tak by jsme se mohli domluvit a společně jed do Prahy.stanka napsal:

Anonym (neověřeno)

Ja do Maroka chcem tiez a tiez sama...snad nas bude viac a budeme parta 8-)))))stanka napsal:

Anonym (neověřeno)

Nazdar cestovatelé, potřeboval bych někoho, kdo má zkušenosti s cestování s Mundem a je z Ostravy. Studuji na VŠB a rád bych o tom s někým osobně pokecal, protože s touto cestovkou nemám žádné zkušenosti a takový výlet jsem ještě neuskutečnil, tak potřebuji poradit... Kdyby se nekdo našel, tak bych byl vděčný za kontakt. Díky...Věra Boháčová napsal:

Anonym (neověřeno)

Ahoj
Dává mi dost práce se dostat do Maroka,už jsem to měla zaplaceno u CK Karavela,ale oni to zrušili pro nezájem...
Já chci jet také sama,takže můžeme vytvořit dvojici,to by bylo fajn,ozvi se přímo na můj mail
Zatím ahoj,snad se domluvíme. Zdraví Věra Boháčová,Rumburk

Anonym (neověřeno)
Uživatelem od:
18. 12. 2017

Ahoj
chcela som sa opytat ci sa niekto chysta do Maroka aj sam - alebo idu vsetci len vo dvojiciach ci s partiou? Mala som ist totiz s kamoskou lenze ta si to nakoniec rozmyslela a tak to teda vyzera ze pojdem sama. Myslite ze je to nejaky problem? Uvitam nejake rady a postrehy co sa Maroka tyka....Dik
Stanka

[%sig%]

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.