Vysněné Maroko

Anonym (neověřeno)

Koukám, že se rozčiluješ hned po návratu z tak prima zájezdu (Pobaltí+ Rusko). Tak já Ti taky přeju hodně štěstí ve zdolávání toho proklatýho kopce, hlavně se uzdrav a pořádně se posilni ze svého daru :-)) Měj se! Dáša [:]NUT[/:]

Anonym (neověřeno)

Krucifix, dáte už všichni pokoj s tím kopcem! :o)
Musím tam vylézt, i kdybych si zlomil nohu, jinak se to tu bude propírat pořád :-)

Anonym (neověřeno)

Se taky trosku ftirnu :-D I ja letos frcim s Mundem do Maroka. Sem chtela, esli naaahodou nejde nekdo z Karlovych Varu? Pokud jo, pisnete na maila. ale podle tehle vzkaziku, to vypada docela slibne, he. Hlavne me zajima, jestli Petr vyleze vopravdu na ten kopec :-}

Anonym (neověřeno)

Ahoj...trochu se vtirnu...dneska jsem se vratila z mundovskyho zajezdu z Bretane a Normandie...a za Mundo bych do ohne dala ruce vsechny!!!, bylo to uzasny, takze urcite nevahej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! V.

Anonym (neověřeno)

Docela sranda, když si chce někdo oťuknout Mundo přes Petra Ž.. Naštěstí chybu neudělá, skoro bych za to ruku dal do ohně...! :-) :-D

[%sig%]

Anonym (neověřeno)

Fotky i odkazy na ně jsou i na téhle stránce, na mail napíšu. Petr.

Anonym (neověřeno)

Čus Peťo, prosim tě a ty jsi od kud? Nemáš nejaké informace, které by mi mohly pomoci. Chystáme se tam s kamošema a chceme to trochu oťukat... Kdyby jsi měl nějaké fotky nebo mi o tom mohl něco napsat (simeon@email.cz), tak bychom byli radi, za každou maličkost, ale jestli otravujem, tak sorry... Ale i tak diky, že jsi napsal... Simon

Anonym (neověřeno)

Cus Petře,
co není může být,letos to vyjde ...:-))a zdoláš ten kopec proklaty...
Pro všechny:
Jeďte s Mundem do Maroka.Skvělý zájezd,asi nejlepší co jsem zatím byl.:-)

[%sig%]

Anonym (neověřeno)

Radkovi: Nech si sarkastický poznámky :-) Proč myslíš, že tam jedu znova? Hlavně proto, že jsem loni nemohl na kopec :o)

Simeonovi: Najít někoho přímo z Ostravy bude asi docela těžký, v Maroku žádní Ostraváci nebyli, tak jedině z jiných zájezdů - snad se Ti někdo ozve.

Petr.

Anonym (neověřeno)

Nazdar cestovatelé, potřeboval bych někoho, kdo má zkušenosti s cestování s Mundem a je z Ostravy. Studuji na VŠB a rád bych o tom s někým osobně pokecal, protože s touto cestovkou nemám žádné zkušenosti a takový výlet jsem ještě neuskutečnil, tak potřebuji poradit... Kdyby se nekdo našel, tak bych byl vděčný za kontakt. Díky...Věra Boháčová napsal:

Anonym (neověřeno)

No Petře se ti nedivim, že se tam těšiš. Třeba letos vylezeš i na ten kopec :-}

Anonym (neověřeno)

Ani nemluv. Uz jsem byl letos na jare prihlasenej na dva zajezdy do Maroka (+ jeste dva kamosi) a oba zajezdy byly zruseny. Ted nevim, jestli dostanu dovolenou, abych mohl do Maroka na konci leta. (na podzim)
Doufam, ze si pristi rok koupim lepsi motorku a uz nebudu odkazanej na cestovky...

Anonym (neověřeno)

To mě překvapuje, že to některý CK zrušily. A který, jestli se můžu zeptat? Nebojím se, že by se Maroko nejelo, zájemců je dost. Měl jsem za to, že Maroko je dost v kurzu, jak o tom svědčí i tady některý příspěvky. Sám se taky těším :-)
P. Ž.

Anonym (neověřeno)
Uživatelem od:
18. 12. 2017

Taky bych ráda do Maroka,doufám,že se to uskuteční,několik cestovek to už zrušilo!
:-I V.

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.