Slovinsko

Anonym (neověřeno)

Loni jsem byla s Mundem v Norsku, letos jedu do Slovinska, chtela bych se jen zeptat jestli vystup na Triglav se da srovnat s vystupem na Galdhopiggen co se tyce fyzicke narocnosti?

Anonym (neověřeno)

Díky za upozornění. Právě když jsme loni ve Slovinsku s naším zájezdem byli, tak ty požáry zuřily. Šli jsme tedy jinou cestou, která byla ještě asi o 2 hodiny delší. Takže ještě o trochu náročnější, ale dalo se to zvládnout, až na vrchol nakonec druhý den vylezli kromě 4 lidí všichni, počasí jinak nádherný. Myslel jsem, že uzavření cesty bude krátkodobé, než požáry uhasí... Pokud to neotevřou ani na sezonu, budou to průvodci řešit stejně jako loni, půjde se ze Stare Fužiny.

Zdraví Petr.

Anonym (neověřeno)

Vymenil jsem si mail s jednim clovekem, co mi dal nejaky info ke Slovinsku a Triglavu. Bohuzel se ale momentalne nemuzu dostat k poste, takze budu spis jen vzpominat - psal, ze pry cesta na Komarcu je (v tu dobu - cca polovina dubna) zavrena, protoze se tam vyskytly vetsi pozary a zatim nevi, kdy se otevre.
Je na tom neco pravdy a pripadne jak by se zmenil plan cesty? stej

Anonym (neověřeno)

Kdyby jste nekdo nestal o dovolenou ve Slovinsku, nebo ji chtel odrict, dejte mi vedet prosim, mam zajem o 2 mista.
Dekuju, Ales.

Anonym (neověřeno)

Ahoj! Na náš zájezd není speciální vybavení potřeba, ani na Triglav, ani na další túry. Fyzickou kondici to chce, hlavně na ten Triglav, protože je to dvoudenní. Ale stojí za to. P.

Anonym (neověřeno)
Uživatelem od:
18. 12. 2017

Zdarek, rad bych se zeptal na zajezd do Slovinska - v nekterych pruvodcich se pise, ze je to opravdu zazitek (z dobre vykonane fyzicke prace), ze by bylo vhodne se vybavit karabinami, uvazky, helmou... (jenze s tim ja zkusenost bohuzel nemam), ale jiny zase pise, ze vylet na Triglav je schopen zvladnout kazdy (se svou fyzickou kondici a zrejme bez specialniho vybaveni, mozna uz jen proto,ze pry kazdy Slovinec by mel alespon jednou na Triglav vyhopsat).
Diky za pripadnou odpoved.

[%sig%]

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.