Konkurence aneb obsazenost zajezdu

Anonym (neověřeno)

Ahoj!
Volné není jen Maroko (to už bude brzy plné), ale ještě jsou nějaká místa i na Pobaltí a Provence na kole, možná 2 na Bulharsko, 1 místo na Bretaň a Slovinsko. U všech zájezdů se lidi relativně často odhlašují, i když zaručit to opravdu nelze... Náhradníci se evidují v pořadí, jak se hlásili, ale leckteří z nich si mezitím najdou něco jiného (podobně jak se na to chystáš ty), takže šance je určitě slušná.

Petr Ž.

Anonym (neověřeno)
Uživatelem od:
18. 12. 2017

Ahoj vsem.
Nevim, zda tento prispevek dlouho vydrzi, uvidime jak zde funguje cenzura.
Jde mi o jedno.
Velmi se mi libi zajezdy poradane CK Mundo a velmi me laka se jich zucasnit. Bohuzel - po poslednim telefonatu jsem zjistil, ze drtiva vetsina zajezdu je jiz obsazena (zbyva Maroko, ale kde mi daji 3 tydny dovolene za sebou?:).
Samozrejme ze jsem se na vetsine zajezdu o ktere mam zajem prihlasil jako nahradnik. Ale kolik je takovych nahradniku? Jaky je system jejich vybirani? A nikdo mi nezaruci, ze ze zajezdu nekdo odstoupi a tim se uvolni misto.
Proto prosim vsechny, kdo tento prispevek cte - nevite o nejake jine CK podobneho zamereni (a podobnych cen?).
Nechci zde delat reklamu jine CK, proto me prosim kontaktujte na mailu.

A pro MUNDo - nic proti Vam, zajezdy jsou super, jen bohuzel rozebrane a doma sedet o prazdninach nechci.

Diky vsem.

[%sig%]

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.