Bretan a Normandie

Anonym (neověřeno)

No, ted uz je to asi marny, posilat, kolik kdo utratil, ze :) Pokud by to ale nekomu pomohlo, tak my jsme ve dvou utratili cca 200E plus ty kempy... to je nekde zmrzlinka, nekde neco dobryho a hned je to pryc :) Ale bylo to super. Letos nam to nevyslo, ale pristi rok bych se s vama rada nekam podivala, treba do Irska nebo Norska, proste neco s -rsko :))) Lenka

Anonym (neověřeno)

Teď se tady trochu smíchaly příspěvky 2004 a 2005 :-) 40 euro je odhad na jednu osobu, která nocuje ve stanu, za všechny kempy dohromady. Loni to vyšlo malinko míň. Kolik se tak utratí celkem snad ještě někdo poradí podle loňských zkušeností...

Anonym (neověřeno)

Nemáte představu,na kolik tento zájezd vyjde celkem pro dvě osoby?A těch 40 E za kempy-to je za chatku nebo za stan?A pro kolik lidí?Díky!

Anonym (neověřeno)

Ahoj, v Bretani jsme byli loni - úžasné a nádhera :-}, děláš dobře, že se těšíš! Peníze snad postačí, já už si přesně nepamatuju, kolik jsme utratili, ale asi tak nějak.
Zdar, letos jsme přihlášení do Irska [:]DUDE[/:]
Marcela Zdr.

[%sig%]

Anonym (neověřeno)

My uz nic novyho nemame :) Leda spoooooustu prace, ale to asi kazdy :)

Anonym (neověřeno)

Ahoj, zdravim vsechny turisty...tady u nas v Jiznich Cechach je ted hodne skaredy pocasi, tak kdyby byly nejaky dalsi spolecny fotecky ze zajezdu, tak by hned bylo veselejc!!! Mejte se vsichni moc pekne.V.

Anonym (neověřeno)

Byla jsem jeste v Krkonosich, jiz zadna dovolena nezbyva, ale letos to stalo diky mundo za to. Vsechny ucastniky zdravim, doufam, ze se zas sejdem nekde daleko pod stanem.;-)

[%sig%]

Anonym (neověřeno)

NO SUPER,jste oba dva sikulove, Leni a Peto, je to bomba, diky moc!!!![:]DRINK[/:][:]DRINK[/:][:]DRINK[/:]

Anonym (neověřeno)

Tak je to tady ... .

Anonym (neověřeno)

Tý jo ... tak tady jsem ještě nebyl :-) Tak tedy stránka s fotkama a cestopisem (díky Leni, jsi úžasná8-) ) je hotová. A my se jdeme najíst pořádné pizzy do diCarla [:]DRINK[/:] Mějte se :-)

Anonym (neověřeno)

Mne zadny mail neprisel :-/ Asi budu brecet... Prave jsem sepsala cely cestopis, boli me prstiky z klavesnice, ale uz brzo si budete moct pocist :) Vyvesim adresu i sem. Jo a fotky uz jsou taky popsany :) Ve dve rano jsem skoncila prvni pulku a rano to dodelavala :))

Anonym (neověřeno)

No super, Lukas uz rozeslal maily, tak jeste fotky a bude to komplet, tesim se na ne moc!!![:]NUT[/:] A klidne ty fotky pojmenovavej tak jak jsou, ono obcas asi rozumny pojmenovani vymyslet nejde:-)

Anonym (neověřeno)

Valco, nezoufej, dalsi prazdniny se blizi :) Na fotogalerii pilne pracujem, zrovna delam nejake rozumne popisky k fotkam :)

Anonym (neověřeno)

Ahoj lidi,
tak bohuzel uz zase zdravim z domova, dneska jsem celej den doufala, ze se probudim a to, ze uz jsem zase doma bude jen zlej sen a ja budu nekde v kempu ve Francii....no nic, snad napresrok:-) Tech 14 dni byla jedna dlouha pohadka a DIKY Peto a Soni moc, bylo to uzasny, mate ve me vernou fanynkou. Doufam, ze se jeste uvidime. Papa vsem Valča

Anonym (neověřeno)

Tak uz skoro mame sbaleno, smazim sloni usi (jsou fakt velky) - budou rizecky, teste se :)

Anonym (neověřeno)

Odhad na kempy vychází skoro vždycky buď přesně nebo o něco míň a i teď by se to do těch 45 euro mělo vejít. Tak tady nemystifikuj, Lukáši :-)
Já se asi s vodkou připojím, beru švestkovou :o)

Petr.

Anonym (neověřeno)

Hoj hoj, s vodkou souhlasim vrele...desinfekce musi byt ...[:]DRINK[/:]...a kdyz tak jdu do korinku s tebou, aby nam nechybely vitaminy...asi bude 200 Eur . Tesim se taky moc. V.

[%sig%]

Anonym (neověřeno)

Ahoj, sam jedu poprve, tak ze mne moc moudra nevypadne. Ale jedu a tak se uvidime a vemu navic dvoje susenky - kdyby bylo nejhur... a lahev vodky :-), aby bylo lip... Z.

Anonym (neověřeno)
Uživatelem od:
18. 12. 2017

Blizi se to, blizi, uz dnes zacinam zjistovat aktualni kurzovni listky a kde a jak vymenit, co vsechno vzit s sebou... Doufam, ze nebudu mit velkou cestovni horecku :) Jede nekdo z tech, kdo ctou tohle forum? Mate predstavu, kolik vymenit penez, abych se do vseho vesla? Pocitam pro dva i s rezervou max. 300 EUR, kdyztak budeme jist korinky a ... a naloveny rybicky. Tesim se! Lenka

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.