Maroko

Anonym (neověřeno)

Přátelé, sraz platí 5. listopadu od 18 hodin, rozešlu brzy podrobnosti mailem. Sraz "Bulharů" byl super, přijely víc než 3/4 lidí, tak se nenechte zahanbit! Ehm, vezmu si na sebe něco epesního, když se těšíte :-) A doufám, že první přípitek bude věnován mému úspěšnému výstupu Toubkal! Jo a kolik tady ještě hodláte zakládat diskusí s názvem Maroko, nestačila by jedna? Brzy na viděnou!

Petr.

P.S.: Zdeňkovi: Přivezl jsem ti ten mátovej čaj, napiš, kdy si to vyzvedneš.

Anonym (neověřeno)

Tak tomu neverim az to uvidim tak uverim!To asi potom hodne radis:-}Mam obavu ze ten prazsky smok mi neudela dobre na plet:-O ale každo padne[:]DRINK[/:] No jestli najdu moje skvele marocke sacko tak si ho vezmu8-) jen aby na neho nebylo moc teplo.;-)
Pa Spunt

[%sig%]

Anonym (neověřeno)
Uživatelem od:
18. 12. 2017

Spunte, ty smejde :-) ja uz mam natrenovano, uz zvladnu i dve pivka za vecer.:-p No uvidime, jak kdo skonci.[:]NUT[/:] Jana Mimochodem uz se tesime na nacelnika v novem a Ty Spunte doufam, ze prijdes ve svem novem krasnem marockem kabatku. A vubec, co na nej Ostrava?:-D Mějte se pa pa Stepa a Jana

[%sig%]

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.