Slovinsko?

Anonym (neověřeno)

No nedorazil, měl jsem moooooooc práce a v tu chvíli byla Praha trochu z ruky. Sehnat brigádu ve Skotsku není tak těžšký stačí se rozhodnout a jet. Pokud máš dobrý tipy jako já od kámošky co tam byla minulý rok tak to je v pohodě. Francie je krásná, pokud mi to vyjde určitě se tam zastavím cestou z Anglie. Hlavní cíl je ale Holandsko - hodně zajímavá země. Jinak brigádu přes nějaký agentury nemá podle mě cenu shánět - jsou to viděrači, nejlepší snad je WAT USA. To se dá docea v pohodě podle známích co tam byli minulej rok.

Anonym (neověřeno)

To Luk: Taky sem chtěla jet letos na vlastní pěst, do Francie, ale nějak to krachlo.. A tak se pokouším sehnat nějakou dobře placenou brigádu ve Skotsku či Anglii, ale dobře placené jsou bohužel rychle obsazené.. 8-)
Tak třeba se uvidíme i někdy dřív na nějakém srazu.. [:]DRINK[/:]
A vůbec, jaktože jsi nedorazil na ten podzimní?!!! A žádné trapné výmuvy nechci slyšet!!!:-D

[%sig%]

Anonym (neověřeno)

Ahoj Markéto, tak ty ještě žiješ? Já sedím v práci a tvrdě, tedy alspoň si to myslím pracuji. Slovinsko možná vyjde, ale možná taky ne. Pokud mi vyjde Anglie a Holandsko pojedu na vlstní pěst, bez organizátoru programu a tak budu pánem svýho času. Měj se moc krásně a třeba se ssetkáme na nějaké turistické akci. ahoj Luk

Anonym (neověřeno)

Ahoj Luki, to jsem já.. Díky za pozdrav, opětuji..:-D
Vy mě teda štvete, taky bych jela, ale co už, teď s tím nic nenadělám.. Tak si to moc užijte..
To Dáša: Už jsem přišla na to, jak se to tady obsluhuje, za víkend jsem získala plno zkušeností[:]NUT[/:] [:]DRINK[/:] :-D

[%sig%]

Anonym (neověřeno)

To Lukáš> Čauky, nevim, jsetli si mě z Pobaltí a Ruska ještě pamatuješ, ale letos se spolužákem vyrážíme do Slovinska, tak tam aspoň budou ňáký známí [:]DRINK[/:]

Anonym (neověřeno)

Připojuji se k doporučení. Slovinsko s Mundem byl vynikající zájezd.

Náročnost: opravdu akorát, leze se lehčími trasami, který by měl zvládnout opravdu každý kdo se umí přidržet řetězu. Všechny náročnější místa jsou velmi dobře zajištěný řetězy/kramlema, takže narozdíl od např Dolomitů není třeba úvaz a podobný lezací vybavení. Ty rukavice opravdu přijdou vhod, jen nebrat žádný zánovní :). Náročnost stoupá pokud je mokro - vápenec pěkně klouže takže dobrý boty jsou nutnost.

Počasí: my měli excelentní ale jsou to vysoký hory, takže je nutný čekat ledacos.

Onemocnění: žádná.

Stravování: jedním slovem: Merkator :) jde nakoupit téměř všechno za trochu vyšší ceny než u nás, konzervy a trvanlivý věci do hor je lepší si přivézt.

K nahlédnutí jsou i nějaký naše fota na:

[%sig%]

Anonym (neověřeno)

Díky Péťo.

Anonym (neověřeno)

čauky,
do Slovinska určitě vyraž. Já tam byla minule a bylo to super. Čisté přírody si tam určitě užiješ.
Petra

Anonym (neověřeno)

Zdravím, možná jak to tak pročítám vyrazím taky do hor. Minulý rok jsem byl s v Rusku a Pobaltí-prostě samí památky, beton a smrad z dopravy (pokud to hodně nadnesu). Příroda sice taky byla, ale třeba NP v Litvě to je prostě horor, připomíná spíše smetiště. Zlatý naše český lesy. Na horách by to mohlo být jiný, je to přece jen o trochu víše a ne každému se chce tam šplhat. Takže Slovinsko by mohlo být super, protáhu kostru atd. Jo ještě je super, že existuje forum, člověk se hodně dozví, ne jen to z letáku. Díky a zdravím všechny.

Anonym (neověřeno)

Zdarek,,
narocnost: kdyz zvladli vsichni, tak asi tak akorat : ) (nikdo si nestezoval, muzes si zvolit svoje tempo, samozrejme rozumne..; navic je vice moznosti, co absolvovat, kazdej si muze vybrat)
onemocneni: hlavne ta zloutenka, tyfus, malarie jen misty.. blby vtipy, ze? muzes chytit leda nemoc ze spatne poskladanyho jidelnicku : ) Zkus Petra Zeliezka, povi ti vic, ale kdyz my o zadnych nevime..
pocasi: meli jsme naprosto paradni. Je sice pravda, ze parkrat cosi padalo, ale hlavne to bylo v noci. Jen pri navsteve Ljubljany nam sprchlo, takze jsme z toho tak moc nemeli. Ale jinak super. Na Triglavu krasne svitilo slunicko, fotky mluvi samy za sebe. (ovsem rok zpatky tusim tam meli lidi i teply cepice). Teplota: na vysi.
stravovani: muzes si vzit veci i z domu, takze tam si muzes dokupovat jen pecivo, ovoce atd. (co nevydrzi) a sladky a jeste sladky.. Chleba nic moc, mne teda dvakrat nevonel, ale prezit se da. Vedouci se vam urcite zmini o mistnim retezci Mercator, tam jsme nakupovali vetsinu veci.
vychytavky: vem si rukavice na retezy : )
Klidne se ptej dal, ale moc nepremyslej. Pokud Mundo vypise znovu tenhle zajezd, ber to, stoji za to.

[%sig%]

Anonym (neověřeno)
Uživatelem od:
18. 12. 2017

Lidičky, mohli byste mi poradit, chtěla bych jet do Slovinska a zajímali by mě všechny "vychytávky" a informace o tomto zájezdu - př.náročnost, počasí, případná onemocnění, stravování.... atd.

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.