Pobaltí2005

Anonym (neověřeno)

Čuus buus Kájino ADR v pořádku.Jako vždy.Doufám že nosíš v kapse foto řidičů czech busu kdyby náhodou ale opravdu náhodou byl problém s tím adr které už máš jistě skvěle nastudované.Jinak jsem rád za vzpomínku a pozdravuj čus bus autobus Roman napsal:

Anonym (neověřeno)

Romane, věřím (ač jsem tě neměla pod kontrolou), žes i letos dodržoval dohdodu ADR tak pedantsky jako loni a předcházel tak zbytečným konfliktům se zákonem :)
Zdraví "major" 2004 Karolina
P.S.: Vivat CzechBus!;-) napsal:

Anonym (neověřeno)

No a kdo by nedostal mail, tak tady je mapa:http://www.mapy.cz/search.py?&sz=1&zm=9&hl=pnt=455581_-5546768_select&tableName=resta&key=549&objectType=0

Anonym (neověřeno)

Bude se konat sraz vsech cestovatelu z Pohalti 2005!!!Doufam, ze ucast bude hojna. Kataka uz by vam mela poslat email. Sejdeme se 14.10. kolem 20h v restauraci Klamovka, na Klamovce. Podrobny popis bude v mailu!!!
Moc se tesim na vas i vase fotografie!!![:]DRINK[/:]

Anonym (neověřeno)

Zdravim vsechny,dal jsem taky fotky na net:
Tak se kochejte:-D Hezkej zbytek prazdnin preji Ondra a Paja

Anonym (neověřeno)

Nazdarek,
musim vas zase pochvalit, sice nedosahujeme rekordni navstevnosti, ale jsem spokojeny :-D. Ja mam ted jeste nejake velke zarizovani a na zacatku zari odjizdim, ale hned, hned potom se spojim s Katkou a zorganizujem nejak ten jiz inzerovany sraz, aby se mohli fotkama vytahovat jeste jini :-}.
Zatim se hezky teste a pripravujte. S pozdrevam [:]DUDE[/:] Matous

Anonym (neověřeno)

Uz jsou taaaakhle lepsi. Zdenek a Petra

Anonym (neověřeno)

Ahoj, zdravím všechny, právě jsem si prohlídla fotky od Honzy a od Zdendy a Petry, jsou super, nostalgie se mnou zacloumala... Zlatý Pobaltí! Mějte se krásně!

:-D

Anonym (neověřeno)

Po opozdeni me osobe vlastnim davame na web fotky z cervencoveho Pobalti. Graficka uprava zatim nic moc, snad se to casem zlepsi. Adresa je:

Snad se budou libit. Zdenek a Petra

Anonym (neověřeno)

Lékárničku mám. Děkuji mnohokrát, Románku.
Krásný den přeji všem. :-)

Anonym (neověřeno)

Kačko mělo by to zítra vyjít.Dej mě vědět jestli tu lékárnu máš nebo ne
Roman

Anonym (neověřeno)

A jinak...fotky jsou suprový. Jen tak dál. :-)

Anonym (neověřeno)

Omlouvám se za zpoždění, Romane. Trvalo mi sehnat zodpovědného posla, kterého vyšlu před 13:00 do HK, ale právě teď teď teď už ho mám. :-D Tak jestli není už pozdě, tak mi, prosím, tu lékarničku pošli...geniální plán. Děkuji velice. PánBůh Ti to oplatí. ;-)

Anonym (neověřeno)

Ahoj, tak jsem vystavil "pár" fotek na Mám tam málo místa, takže kvalita je docela bída. Pokud by chtěl někdo originál (cca 1 Mb každá fotka) tak se mi ozvěte na mail.

Anonym (neověřeno)

muzu ti ji poslat po ridicich co jedou do Rumunska řekni kde si ji vyzvednes?jedou 25.7. 11:00 Praha,13:00 Hradec,16:00 Brno ZAtim cus bus Roman

Anonym (neověřeno)

Jak náš superprůvodce odpověděl tak lékárnu mám opravdu u sebe.

Anonym (neověřeno)

Mno, bus měl ještě jednu poruchu, cca 500 m před cílem v Praze, naštěstí naši Ferdové mravencové to během deseti minut opravili a na to parkoviště jsme dojeli :-) Jinak už mám místo kam dám fotky, ale zatím jsem stihnul tak poznamenat si odkud jsou a smazat ty k ničemu.

Anonym (neověřeno)

2 Kac: Pokud zustala v buse, tak ji maji ridici resp. Ronan, nechci sem davat jeho mail, ale on se tady urcite ukaze a pomuze ti vyresit problem...je preci z Czech Busu a tam umi vsechno :-} Jak jste mohli videt na vlastni bulvy [:]NUT[/:]

Anonym (neověřeno)

Vsude dobre, v Pobalti prekrasne a doma taky hezky : ) !
Nechala jsem v buse lekarnicku, tatik je doktor a docela si na tomto svém neskladnem zavazadle zaklada... jake jsou moznosti získat ji zpet?

Anonym (neověřeno)

No ja porad cekam, az sem napises, ze touzis rozesilat spolecnou tankovou fotku a ono nic! :,-(
BTW Muzes zacit u me!:-D
(skemry-skemry)

Anonym (neověřeno)

a marhal asi uz nic nenapsal....ja se jen ucim s kompem[b]

Anonym (neověřeno)

Nu, ja jsem tady!vsechny zdravim a po vsech se mi mocmoc styska...ikdyz po katcinych turach, zachodku u cudskeho jezera a komarech a mravencich potrebuji malou rekonvalescenci..jak se mate, vsichni?dojel bus ZAJEZD????nebo jste volali SOS?marhal napsal:

Anonym (neověřeno)

No vidim, ze navstevnost fora se pres veskerou moji snahu nezlepsila... Tak kde jste??? :-#

Anonym (neověřeno)

Ahoj tak doufam, ze uz se vsichni moc tesite... Ja s Katkou rozhodne ANO!!! :-D

Anonym (neověřeno)

Už nejsou, maximálně můžeme ještě vzít jednoho člověka. Ale může se klidně někdo odhlásit - prosím o telefon a kdyžtak bych se hned ozval...

Petr.

Anonym (neověřeno)

Volna mista? To uz asi tezko... Radeji bych rychle volal Zeliezkovi :-O

Anonym (neověřeno)

Zdravím, zajímalo by mne, zda jsou v busu ještě volná místa (2). díky za odpověď.

[%sig%]

Anonym (neověřeno)

Vážený dopravče, nechte si toho... NEBO :-# ...

[%sig%]

Anonym (neověřeno)

Milá Jančo
Tento průvodce jménem Matouš není jenom člověk ale ........ no a o tom co je dál ti povíme až v pobaltí.
mějte se faj voříšci a or -lait.zdraví Vás Váš dopravce Pobaltím

Anonym (neověřeno)

Ahoj Janco. Predstavuj si: Autobus se priblizuje ke nejakemu z Poblatskych mes po kterem tolik touzis a ty od sveho pruvodce dostavas mapku s plnem mesta. Potom se pomoci zazracneho autobusoveho rozhlasu dozvis co je ve meste zajimaveho a kde to najdes, stejne jako v jake casti mapky stoji bus... Hned potom autobus zastavuje a ty plna informaci a s mapkou v ruce vystupujes na individualni prohlidku mesta!!! Pohoda ne a tak to budes mit celejch 15dni :-D
Ovsem pokud se citis jako velice narocna a pamatek chtiva, rozhodne bude lepsi, kdyz se vybavis nejakym tistenym pruvodcem, protoze pruvodce je taky jenom clovek.... ;-) a nemuze vedet VSE... Hmmmmm

Anonym (neověřeno)

Ahojky, chtela bych se zeptat nekoho kompetentniho, jak probiha navsteva ruznych mesti? Pruvodce nas provede, nebo si mam zjistit sama o meste vsechno predem (co by me tak zajimalo, pamatky, mapu a podobne), protoze prohlidky probihaji individualne?
Diiiky :-)

Anonym (neověřeno)

Rychlovarnou konvici, klidne muzeme si ji dat na palubni desku autobusu a mozna se stane i maskotem zajezdu :-} :-I Rekl bych, ze pristup k elektrice je tak ve 40% kempu a to jeste nekde na WC...
S plastenkou bych mozna souhlasil, ale zimni bunda je v tomto terminu na nic! Prumerna teplota v Pobalti je pouze o 1stupen mensi nez v CR.
Tak snad neni ceho se bat 8-)

[%sig%]

Anonym (neověřeno)

100% si vem zimni bundu a plastenku k tomu. Z mych zkusenosti tam porad prsi. A rychlovarnou konvici? hihihihihi:-

Anonym (neověřeno)

Ahoj! Chci se zeptat, jestli si do kempů můžu vzít rychlovarnou konvici -> jestli tam jsou nějaký zástrčky. Vyplatí se vzít si zimní bundu? Toť vše.
Díky!!!:-D

Anonym (neověřeno)

2 Mrhal. Narocnos na pchody v Pobalti je minimalni, z vlasti zkusenosti muzu ric , ze je podstatne narocnejsi zvladnou prohlidku napriklad Rigy, nez nejakeho NP. Co se tyka volnych mist, doporucuji ti co nejrychleji kontaktovat kancelar.
S pozdravem tvuj budouci provodce :-D

Anonym (neověřeno)

Urcite to pujde

Anonym (neověřeno)
Uživatelem od:
18. 12. 2017

Ahojky!Chtěla jsem se zeptat, jaké je to Pobaltí, co se týká náročnosti?[:]NUT[/:]...nějaký dlouhý výšlapy, a tak?(kamarádka má menší problém s nohou).jsou vůbec ještě volná místa a jestli jo, myslite, ze budou jeste i v kvetnu?:-I

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.