Dobíjení mobilů na Ukrajině

Anonym (neověřeno)

Tohle byl občas se opakující dotaz - typy zásuvek, nabíjení... Teď jsem se konečně dostal k tomu, abych sesbíral informace naše i z různých nezávislých zdrojů a tuhle informaci přidal k jednotlivým zájezdům na webu. Zatím není v tištěných informací pro přihlášené, příští rok to bude komplet. Když budete někdo vědět ještě víc, rád se poučím ;-)

Anonym (neověřeno)
Uživatelem od:
18. 12. 2017

Ahoj, na Ukrajině jsem byla loni, s dobíjením čehokoli to bylo celkem blbý.Dobíjeli jsme v Koločavě ve škole, kde je jen jedna zásuvka (doporučuji vzít rozdvojku, aby se mohlo připojit víc lidí najednou).Nocuje se tam tři noci, takže se tam určitě všichni vystřídáte.U nikoho z domorodců jsme to nezkoušeli, raději bych tam ale nic nenechávala ani na okamžik bez dozoru ( zvlášť ne digitály, mobily a všechno, co stálo víc než litr).Sice jsem taky nechala schnout boty za pár tisíc na školním dvoře a mám je do dneška, ale hlídal nám je tam pan řidič, který se celý den nehnul od autobusu.Takže bych Ti radila, když se půjde někam na túru, nenechávat ani v té tělocvičně nic zbytečně na očích, sice se tělocvična zamyká, ale v těhle končinách si nikdy nemůžeš být jistej.Přeji hezký zážitek z výletu.
Ahoj Klára

[%sig%]

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.