Jina moznost??

Anonym (neověřeno)

Taky me to prekvapilo. :-D Ale o to vic dekuju. [:]DUDE[/:] Me jde hlavne o Turecko. Chceme se tam (ja a pritelkyne) podivat uz dlouho, tak jsme se rozhodli, ze si to letos dame za maturitu. :-) Adventura ma asi tri termina, takze uz je vsechno v pohode.Je to sice o kus drazsi, ale kdo pozde chodi, sam sobe skodi. :-D Ted uz jen najit brigadu a vydelat si na to. :-D

Anonym (neověřeno)

čau,

všechny asi obsazeny nebudou...před pár dny tu zástupce Munda psal, že je pár volných míst na Rumunsko - okruh (což mě tedy přijde jako zajímavá destinace).

Jinak...Adventura je docela známá a zřejmě solidní kancelář (www stránky shodné s názvem). Klobouk dolů před p. Želiezkem, že na vlastních stránkách dělá reklamu jiné kanceláři :-I

Anonym (neověřeno)

Adventura??

Anonym (neověřeno)

No, všechny ještě obsazeny nejsou, jen ty, co jsou uvedeny na hlavní stránce... Dobrá je podle mě Adventura, jen je o dost dražší.

Anonym (neověřeno)
Uživatelem od:
18. 12. 2017

Mam problem. Trosku jsem zaspal a vsechny zajezdy uz jsou obsazeny. :-( Nevite o nejake podobne agenture? Nechci jet nekam na tyden d hotelu ale zase nemam odvahu jet treba do Turecka na vlastni pest.... Poradte prosim.

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.