Ukrajina - vizum

Anonym (neověřeno)

Hmm, nevím, čím to je, ale hned odešlu maily znova. V podstatě už to hlavní víte :-)

Anonym (neověřeno)

Ráda bych zareagovala na Vaše diskusní příspěvky. Sleva je pro nás samozřejmě velice příjemná zpráva, :-) ale co se týče rozeslaných mailů, tak bych Vás ráda informovala o tom, že ač jsme řádně přihlášeni, tak jsme já ani můj přítel žádný mail neobdrželi a o této informaci jsme se dozvěděli až nyní z fóra. Kdyby to bylo možné, uvítali bychom jeho zaslání /na adresy: pcink(zavinac)centrum.cz a javanisu(zavinac)centrum.cz/. Předem moc děkuji.

[%sig%]

Anonym (neověřeno)

Je to přesně tak, všem přihlášeným jsem před časem rozeslal maily o snížení ceny. A opravdu už s tím vznikly různé náklady a bylo s tím dost administrativní práce, takže je to o 500 Kč. Možná, podle mailu není ToM mezi přihlášenými a jen se ptá??

Anonym (neověřeno)

Ma to vliv ti neprisel mail ze je sleva 500 KC mne teda prisel a sem spokojen,je samozrejme ze ti nemuzou vratit celych 800 KC co melo stat- uz to mundo neco stalo rozeslat ty dotazniky vytisknout komentare atd....

Anonym (neověřeno)
Uživatelem od:
18. 12. 2017

[i]Dobry den,
chtel bych se zeptat jak to vypada s letosnim zajezdem na Ukrajinu a vizovou povinnosti. Nekde jsem slysel, ze je pry docasne zrusena. Pokud ano, bude mit pripadne zruseni vizove povinnosti zpetne nejaky vliv na cenu zajezdu (kdyz bylo v puv. cene zahrnuto vizum za 800)?

Diky za info [:]NUT[/:]

[%sig%]

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.