Co vse se da koupit na Ukrajine

Anonym (neověřeno)

Diky za prani, beru oboji eura i dolary:) zejtra uz jedeme co lidi:) teda doufam:)[:]DUDE[/:] uz se tam tesim ted jen musím vse zbalit a zvazit aby Petr neprisel a neprevazil mi deko navic:) ne to je foor:)[:]DRINK[/:][:]DRINK[/:]

Anonym (neověřeno)

Je to jedno, eura i dolary jsou OK, nejde říct předem, který kurz bude výhodnější, ale výrazný rozdíl to nebude. Příležitost bude na hranicích a pak ještě zřejmě v Koločavě u soukromníka, v Mukačevě, v Chustu... Ale vcelku málokdy. Tak si tu Ukrajinu užijte! ;-)

Anonym (neověřeno)

Ahojda,

chtela bych se zeptat zkusenych, kolik si brali na ukrajinu penez a hlavne jestli dolary nebo eura? Prilezitost k rozmeneni bude asi hlavne na hranicich a pak uz asi ne, ze?
Diky za odpověd.
Lenka:-}

Anonym (neověřeno)

Na Ukrajine koupis uplne vsechno... Nikdy se nam nestalo, ze by na nekoho ze zajezdu v obchode nezbyl chleb a nebo voda. A propos.... Na tu vodu si dejte fakt bacha a nikde ji nepijte... pouze balenou. Doporucuji vsak vest i obycejnou vodu,ne mineralku, protoze caj z mineralky je po par dnech fakt humus.

No s temi obchody uvidis sam... Zalezi na tve odvaze co vsechno si tam koupis. Hlavne tam bylo fakt levno (loni)...

Hezky si to tam uzijte

Anonym (neověřeno)
Uživatelem od:
18. 12. 2017

Ahoj zajimaly by mne rady od vas kdoz ste na ukrajine uz byli,co vse se da koupit za bezne potraviny na ukrajine?treba takovy chleba je problem ci neni bezne kupovat? abych nedopadl jako v cechach an vysocine kde chleba byl na obednani a rohliky taky a minimalne 14 dnu predem nebo jak nam to rikali kdyz sme prisli hladovi:) nakonec sme dostali par rohliku:)

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.