Rumunsko - povodně

Anonym (neověřeno)

Povodne v Rumunsku = velka fama

Anonym (neověřeno)

Presne neco takoveho jsem chtel slyset. Diky. :))

Anonym (neověřeno)

Zjišťujeme info na netu i přes velvyslanectví. V horách a v řadě oblastí to bude v pohodě. Co není úplně jisté, jak to bude vypadat se silnicemi kolem Lacu Rosu a Sighisoary, ale nějak fatálně by zájezd neměl být ovlivněn. Rozhodně se pojede, průvodce bude taky sledovat aktuální stav. Zjišťoval jsem i u jiných CK, údajně se vrátily autobusy z Rumunska, aniž by se o záplavách dozvěděly...

Anonym (neověřeno)

Odpovim si sam:

http://www.novinky.cz/zahranicni/60849-rumunsko-je-pod-vodou--13-mrtvych.html

http://www.novinky.cz/zahranicni/60964-povodne-pripravily-v-rumunsku-o-zivot-19-lidi.html

http://www.ceskenoviny.cz/svet/index_view.php?id=137281

Bohuzel to neni, to co jsem hledal. Odkaz na aktualni stav, ktere oblasti jsou zasazeny a kde se da normalne jet jsem nenasel. Nevite nekdo o necem takovem? Nerad bych jel na dovolenou nekam, kde nebude voda a kde lidi budou vyvazet bahno. Na druhou stranu v horach by to mohlo byt OK.

Anonym (neověřeno)

Nemate odkaz na nejake stranky tykajici se situace v Rumunsku po povodnich? Mame tam 25. 7. jet a zajima me, jak to vypada. Podle teletextu to tam bylo dost drsne.

Anonym (neověřeno)
Uživatelem od:
18. 12. 2017

Máte někdo nějaké zprávy, jak to teď vypadá v Rumunsko po povodních?
V TV jsem žádné záběry neviděl, ale podle toho, co se píše na internetu to tam asi nebude žádná sranda.

Zřejmě se to týká spíš východní a jižní části Rum., ale stejně by mě zajímalo, jestli ty záplavy můžou/budou mít vliv na program zájezdů (zničené cesty, mosty, možná některé oblasti pod vodou, epidemie...).

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.