Ukrajina-penize

Anonym (neověřeno)

byli jsme na ukrajině na vlastní pěst v létě 2005 a musím říct, že domorodci stále preferují platbu dolary, kopějky vám ale vymění v každé směnárně i za eura

Anonym (neověřeno)

Ahoj,náhodou sem objevil vaše odkazy.Chtěl bych letos jet s CK Mundo na Krym s partou lidí.Nevím,jestli ste byli loni kromě Zakarpatské ukrajiny i na Krymu.Jestli ano,zajímalo by mě jaká částka peněz je optimální a v jaké měně.Díky za odpověď. Aleš

Anonym (neověřeno)

Já jsem Lence odpověděl - měla stejný dotaz ještě u jiného tématu. Teď už by měla být na cestě, předpokládám, že myslela Zakarp. Ukrajinu a ne Krym - aby nedošlo k mýlce :-)

Anonym (neověřeno)

No koukám, že tu nikdo neodpovídá, tak řeknu za sebe. S bráchou si bereme každý 200 euro. Výměna až tam, tady to jaxi není možné vyměnit ;-). Pro studenty zvyklé na nižší standard stačí i méně 8-)

Anonym (neověřeno)
Uživatelem od:
18. 12. 2017

Ahojda,

chtela bych se zeptat zkusenych, kolik si brali na ukrajinu penez a hlavne jestli dolary nebo eura? Prilezitost k rozmeneni bude asi hlavne na hranicich a pak uz asi ne, ze?
Diky za odpověd.
Lenka

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.