Rumunsko2005

Anonym (neověřeno)

Já se už taky nekoukam, tak často, protože nikdo nic nenapíše. Tak sem se alespoň rozhodla, že konečně uvedu na pravou míru svoji pověst šílence... [:]NUT[/:] Jak sem rozesílala ty fotky s tim miminkem, tak to je můj synovec, jak jste si jistě (alespoň ta inteligentnější část) domysleli podle podobnosti otce a mě. Tak zatim čau Lenka

Anonym (neověřeno)

Musím se přiznat, že sem kouknu jen občas, protože je pořád "fofr", ale jak koukám, tak nejsem sama. Jana:-)

Anonym (neověřeno)

Už sis toho taky všimla? :-)

Anonym (neověřeno)

Tak se nám to nějak zaseklo.:-O

Anonym (neověřeno)

Nazdar lidi,
konečně jsem se dostal k tomu, abych předělal stránky o Rumunsku. Najdete je na adrese:

Jsou tam i fotky a popisy z jiných akcí.

Mějte se fajn a snad se uvidíme na nějakém srazu ( ale musí být blíž Opavy )

Anonym (neověřeno)

A o mesiac pokracujeme znova! Fotky zo zrazu poslem mailom.

Anonym (neověřeno)

drb č. 1 celkem se nás sešlo 9 [:]DRINK[/:]
drb č. 2 Fíla zorganizoval a nedorazil ;-(
drb č. 3 Petr dorazil i když původně neměl a měl stejný (červený) tričko jako v Rumunsku a tvrdil, že bylo vypraný, ale to mu stejně nikdo nevěřil, :-D

Anonym (neověřeno)

Ahoj Peto,
to CD by bylo super. Více napisi v majliku. Ahojky Jana

PS: Pro všechny: Doufám, že se máte a ti, co vyrazíte na sraz s Fílou, tak po akci tady na fóru zanechte nejaké nové drby. ;-)

Anonym (neověřeno)

Ahoj Peto tys mi taky slibyl to CD.Posles mi ho? Tady je ma adresa.Marek Vršovský Droužkovice 169 Chomutov 43144.Neposilej to doporucene,protoze ted nebudu doma a nemohl bych to vybrat.Dik Peto ahoj

Anonym (neověřeno)

Cau Kubo, ja uz mam konecne to CD, takze jestli ho chces poslat, napis mi prosim te tvou adresu a ja ti to poslu !! Jak se ti vede v posledni dobe ? Peta - pruvodce

Anonym (neověřeno)

Ahoj Jani, ty jsi myslim taky chtela to CD s fotkama, ne ? Jestli ho chces, ja uz ho konecne dokoncil, tak mi napis mailika a ja ti to poslu. Jak se jinak dari ? Peta - pruvodce :)

Anonym (neověřeno)

Tak se moc omlouvám a moc mne to mrzí,ale na ten sraz se nemůžu dostavit,protože budu nasledujících 6 měsíců ve Vyškově v kasárnách takže nevim jak to budu mít s časem.Jestli tam někdo poblíž bydlíte tak dejte vědět tel.č. mám stejný.

Anonym (neověřeno)

Jani omluvu přijímám,ale příště žádný promíjení nebude.Tady je můj mail Tak dejte vědět skrz ten sraz.Doufám,že budu ještě doma.

Anonym (neověřeno)

Ahoj tady Jenda,prosím,pokud budete mít sraz,tak dejte vědět někdo na můj mail a ten je ,protože nestíhám si doma lítat po netu,a v práci by mi na to přišli,už takhle jsem samej průser

Anonym (neověřeno)

Já myslela, ze to pise Marek - muj soused v autobuse, tak se moc omlouvam Markovi ridicovi. Jana:-I

Anonym (neověřeno)

Seva,
no zopakujem to co aj v zmazanom prispevku, drzim sa hesla "ked sa chce, vsetko sa da" a teda sa stretnutia mozem zucastnit "relativne" hocikedy.

PS Jana: Marek je vodic a na nich sme tusim emaily nemali.

Anonym (neověřeno)

K Robinovu prispevku: Moji známí taky chtějí příští rok s Mundem vyrazit, netrpělivě čekají na jejich nabídku zájezdů a termínů na příští léto.

To Bulharsko, jak padly navrhy (coz napsal Misa ve svem jiz vymazanem prispevku) , nevypada spatne, take jsem neco zaslechla, ze nekteri, kteri byly letos s nama v Rumunsku, chystaji na priste Normandii nebo Holandsko, ale blizsi info zatim nemam.

Ten sraz planovany Filipem vypada zatim dobre (ale proste jeste nemuzu nic rict zavazne).

Mejte se vsichni . Jana;-)

Anonym (neověřeno)

Marku, "co kecas", ja jsem ti snad poslala e-mail, nebo nedosel? Jana

Anonym (neověřeno)

HA!
Až teď jsem si všiml, že mně taky zmizel jeden můj příspěvek...tedy abych byl přesný, můj jediný dosavadní příspěvek, kterým jsem uklidňoval své černé svědomí, že sem vůbec nepřispívám. :-(

Tak Vás tedy všechny ještě jednou zdravím. Na sraz přijdu kdykoli, pokud to bude jen trochu možné [:]DRINK[/:] - a už teď vím, že to nebude možné 8. a 9. října a 19. až 21. října.

Jinak můžu říct, že jsem nakazil spoustu svých kolegů a kamarádů a všichni najednou chtějí jet do Rumunska...takže když se někdo z nich obrátí na Mundo, tak očekávám provizi :-D

Anonym (neověřeno)

Omlouvám se, já jsem žádný příspěvky nemazal, ale probíhaly nějaké změny v souvislosti se změnou hostingu a dalšími úpravami stránky, tak to může být tím. I když zmizení příspěvků si nedovedu vysvětlit. Snad už to pojede normálně..

Anonym (neověřeno)

Ahojky, ted mi (a myslim, ze i vam vsem ostatnim podle adres kopii emailu) prisel e-mail od Filipa, takze doufam, ze se jeho navrh uskutecni. Ja to musim jeste promyslet, protoze mam byt 8.a9. v Krkonosich, tak bych to musela nejak zkloubit. Uvidime. Doufam, ze jste vsichni O.K. Jana[:]?[/:]

Anonym (neověřeno)

No uz som tam par dni pobudol ale este tam nie som doma. Ale myslim ze v rijnu by sa nieco mohlo uskutocnit. Vsak cislo mam ozvem sa ti.

PS: Nuz asi sa o teba vsetci zaujimaju kes ti neodpisuju :-D

Anonym (neověřeno)

Mne taky nekdo vymazal par prispevku :-(

Anonym (neověřeno)

Protoze asi nikoho nezajimas. Mne nikdo nevymazal,ale ani nikdo neodpovedel!!!!Tak co Miso uz jsi v tom nasem hlavnim meste Prahe,ze by jsme sli nekam zaparit??.

Anonym (neověřeno)

Ano,
pisal som sem a niekto ma vymazal.

Anonym (neověřeno)

Cauky lidi tak az budete mit domluveny ten sraz tak se ozvete.Premyslim ze by jsem se prijel taky podivat.

Anonym (neověřeno)

To se ti vůbec nezdálo, ono to je celý ňáký rozhašený. Dokonce napsal i Jenda. A kdo je Pablo to nemám vůbec tušení-třeba to rozhasil právě on.

Anonym (neověřeno)

To se mi jen zdalo, nebo sem poslal prispevek i Misa z Ursus tymu? - Ale bohuzel se nekam ztratil (ten prispevek, ne Misa). Jana

Anonym (neověřeno)

kontrolní příspěvek

Anonym (neověřeno)

No, ve středu mám školu (i Bára) do 8, ale já myslim, že když bysme dorazily o nějakou chvíli pozdějc, tak se nic nestane. Teda pokud ten sraz bude v Praze, jestli chcem udělat nějakej celo-mimo-prahu-na-nějaký-neurální-půdě tak to bysme dorazily asi pozdě. Stějně tedy do 8h máme školu i v pondělí.
A co 17. listopadu (čtvrtek-tendle jedinej můžu)? Já bych ty svátky nezavrhovala. Hoj Lenka

Anonym (neověřeno)

My z business class jsme zaneprazdneni i o statnim svatku. Ten den budu sedet pro zmenu v economy class a cestovat sluzebne do Rakouska. Dobre, tak co streda 5.10.2005? Co vy na to?

Petr

Anonym (neověřeno)

Naopak, to si myslim, že je dobrej nápad, protože by každej měl mít volno, ne? A v takhle velkym předstihu si snad nikdo nic na to nenaplánuje. Já sem pro.

Anonym (neověřeno)

A co takhle 28.rijna? To je asi blby na statni svatek, a jeste v patek. Ale mozna, mozna, ... Jana

Anonym (neověřeno)

Já ve čtvrtky absolutně nemůžu, večer mám volejbal do půl 11, jinak je mi to celkem jedno. Lenka

Anonym (neověřeno)

Caute,

ten sraz urcite dohromady dame, ale aby se o tom jenom s odpustenim netlachalo, tak davam do diskuse nejake konkretni terminy: ctvrtek 22.9.? Jak se vam (alespon tem z Prahy) libi? Pak mohu az v tydnu od 3.10.

Tak se vyjadrete. Jeste to zitra dam do e-mailu, protoze vetsina lidi sem asi stale nechodi.

Mejte se pekne.

Petr

Anonym (neověřeno)

Ten sraz je dost dobrej nápad. :-D Jana

Anonym (neověřeno)

Mám zásadní otázku do našeho diskusního fóra, kterou mi poslala jedna kamarádka: Co uděláš, když zákonem chráněné zvíře žere zákonem chráněnou rostlinu?? [:]?[/:]

Anonym (neověřeno)

Míšo, hecni se!!! :-p

Anonym (neověřeno)

cafte vsetci,
no forum som som objavil az na jakubov dotaz, takze sa ospravedlnujem ak som nahodou na niekoho zabudol pri posielani fotiek ale vtedy mi trochu blbol pocitac. Momentalne som v stadiu stahovania, ale ked sa dostahujem poslem este par peknych fotiek alebo sa hecnem a dam to na net.
Inac priklanam sa k nazoru svojho mudreho otca (petra z trutnova) ze by sa mal spravit nejaky zraz.
Tak zatial, majte sa vsetci fajn.

Anonym (neověřeno)

Ahojky, dal už někdo fotky na web? Nebo si je jenom posíláte mejly? Můžete mi je taky někdo poslat? Já dám fotky na web, ale musíte ještě počkat.Jana napsal:

Anonym (neověřeno)

;-)Coucou tous le monde!
tak jsem se po case zase dostala ne net, a rikam si, jdu na Mundo, už tam určitě budou nejaký fotečky, no ty jsem tam nenasla, ale vidim že tady probihá celkem zajímavá diskuse. Tak vas vsechny zdravim: tady Bára 3(ta s francouzš.) co spala (ve stanu) s Lenkou!
Pridávám se k chvále fotek Miši a Jirky s Barčou, dekuji za poslaní, jsou fakt krasný . Jinak taky marně čekam kdy se objevi neco na D, Benešově: Peto, Marti...
A budu se tesit na dalsi krasne fotečky i treba nasich skvelých průvodců...
Uživejte si to nelétivé léto, a jestli se někdo musi prave ted ucit, jako trebas ja (nebo Barča Vodajda-nemýlim-li se) tak silne nervy a hodne čokolady.
Diky všem za úžasných 14 dní. Budu z toho čerpat asi ještě pekně dlouho
Lariveder a drumbun
Bára

PS: Taky jsem se dozvěděla, že jsem nedostala kolej, SKVĚLÉ! Tak kdyby z vas někdo věděl o nejakém bydleni v Praze, tak mi prosim dejte vědět: nebo spis sms 603 736 629.
[:]NUT[/:]

[%sig%]

Anonym (neověřeno)

Ahoj los lidos, tak se taky pridavam ke chvale Misovy fotky a vazne lituju, ze jsme na vrchol nedosli. Dovolena byla naprosto uzasna, horko tezko jsem si zvykala v praci. Uz ted premyslime kam pojedem pristi leto, samo, ze zase Mundem. Toz se majte vsici fajn a davajte ty fotky na net jo. Snad se zase nekdy sejdem a dame [:]DRINK[/:] Hojas Barca z Opavy (byly jsme taky tri)

Anonym (neověřeno)

Ahojky Marku, zkusím Ti přeposlat Míšův a Jirkův mail. Pokud zase něco neklapne, napiš. Zatím ahojky Jana

Anonym (neověřeno)

Cau Jani kde jsou ty fotky s toho Rumunska?Na jaky adrese.Taky se sem obcas koukam jestli nekdo pisalkuje a ono ne.Nejak to flakaj.

Anonym (neověřeno)

jo, to si zmátl asi všechny, měl si napsat spíš Petr z business class pokud seš to ty. Na chvíli sem nevěděla, kdo je 3. Petr, tak sem musela shlédnout náš seznam a on to byl náš nejdůležitější článek naší výpravy - sem já to ale hlava děravá.

Anonym (neověřeno)

Ahoj Jani, nemas se zac omlouvat. Pokud jsem oznacenim "z Trutnova" nekoho zmatl, tak je to spis moje vina. Jen jsem se pokusil o rozliseni, kdyz uz jsme v Rumunsku byli 3 Petrove.

Petr

Anonym (neověřeno)

Ahojky Peto z Trutnova, ja hledala Petu z Dolniho Benešova - na Trutnove byl stánek s internetem a tak má chorá hlava (jeste po vcerejsku) se domnívala, ze to z Trutnova v závorce znamená, že Peťa z Dol.Benešova sedí ve stánku a posílá pozdrávek z nočního fesťáčkového posezeníčka u internetu - promiň, moc se omlouvám.

No, ale faktem pořád zůstává, že Peťu z Dolního Benešova jsem tam nenašla :,-( - i když jsem se snažila a on tvrdil, že tam bude.

No uvidíme, dozjistíme po e-majlu, zda tam byl, či ne.

Jinak doufám, že si všichni užíváte zbytek léta. Ahojky a těším se zase na nějakou zprávičku o vás na těchto stránkách. Jana

Anonym (neověřeno)

Ad Lenka: Ahoj Lenko, ja byl prekvapenej i tim, ze vubec forum o Rumunsku existuje. Je pravda, ze slovo "zive" mozna bylo nadsazene, ale ted se to urcite zmeni (kdyz jsem forum objevil i ja). :-)

Ad Jana: Ahoj Jano, ja jsem Trutnovak (rodak a papirove stale i trvaly obcan, v realu vsak pouze vikendo-obcan). Na festaku jsem ale nebyl, takze jsi me nemohla najit v zadnem stanku. Ale druhy Petr (z Dolniho Benesova) tam pry byl. Toho jsi nenasla?

Jinak i ja se divam temer kazdy den na stranky Prajzaka a stale nic. Osobne jsem se snazil dat par foto na sve stranky. Zkousel jsem to ale poprve v zivote a technika jaksi prekonala moje "schopnosti". Fotky se na server sice nahraly, ale vsechny jen do poloviny (ha), neumim si to vysvetlit, mista na serveru bylo dost a i pocitac hlasil pri nahravani obrazku "hotovo". Az se s tim poperu, dam avizo.

Mejte se vsichni moc fajn a vy mimo-prazsti a mimo-trutnovsti, kdyz budete mit cestu do Prahy ci do Trutnova, dejte vedet (i kdyz s vetsi pravdepodobnosti na mne narazite v Praze, ted jsem ale do 28.8. v Trutnove). S Prazaky doufam, ze se brzy uvidime. Premyslejte o nejakem srazu.

Petr

Anonym (neověřeno)

Ahojky Peto (touto dobou asi uz po Trutnove), to si delas srandu, ne? Já prolezla snad kazdej stánek, co na Trutnove byl, a tebe tam nenasla. Byls tam vůbec, nebo si delas srandu a místo z T-mobile stánku s internetem píšeš doma z obýváku.

Anonym (neověřeno)

živá diskuse??? Já něco napíšu a pak si odpovim... :-} Jak bylo v Trutnově? A kdy budou fotky? Furt se dívam na Prajzáka a vono nic... :,-( Le

Anonym (neověřeno)
Uživatelem od:
18. 12. 2017

Ahojky lidičky z letošního Rumunska , jestli sem někdo zabloudíte, nechte vzkázek, ať jsou čerstvé informace. Ahojky Jana

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.