slovinsko2k5 - fotky

Anonym (neověřeno)

Joo vrcholove fotky jsou bezva, akortá mi štve že na nich nejsem [:]ANGRY[/:] BTW: Byl jsem na ortopedii a vypadá to, že ty letošní hory byly moje poslední :,-( No aspoň že jsem je strávil s tak skvělýma lidma [:]DRINK[/:] Majte sa [:]DUDE[/:] a kdo bude 18.10. v Praze, přijďte se podívat do RockCafé... napsal:

Anonym (neověřeno)

Ahoj,
Davide a Lenko, diky za ty vrcholove fotky, vypadaji dobre :)

[%sig%]

Anonym (neověřeno)

Ahoj! diky Fabine za prani!

Co se tyce fotek, nejaky mi podochazeli na mail, pokusim se to dat dokopy, a jestli toho bude treba vic mozna i na nejaky cdecko. jen nevim kdy se k tomu dostanu, skolni rok zaciname az 1.10. takze az nekdy pak, ted jeste uzivam prazdnin!

zatim se mejte!

Anonym (neověřeno)

Borisi všecko nejlepší k svátku [:]DRINK[/:]

Anonym (neověřeno)

Neumím dělat www stranky tak jsem dal vrcholové fota na zcela nove založený mail s heslem 2005slovinsko tak případní zájemci si je z tama mohou stáhnout. Jsou tam i nějaké fotky na ukázku.

Mějte se všichni krásně

David a Lenka

Anonym (neověřeno)

z triglavu mame kraaasny rucne kresleny obrazek!je se na co tesit!

Anonym (neověřeno)

cuz, no jen z moji crew by mely bejt jeste dva sety, jinak celej zajezd se digitalama jen hemzil, no na triglavu nebylo prej videt dal jak na sedum metru, takze tam sem stejne ani nelez, s tim pocasim to zas tak slavny nebylo, spis kdyz bylo hnusne ani sem fotak nevytahoval:-)

Anonym (neověřeno)

Zdar, me si asi nepamatujes.. mozna proto, ze jsem s vama nebyl. Ale ve Slovinsku jsme se vyskytli zrovna na zajezdu pred rokem.
Pri pohledu na tvy fotky zvlhlo nejedno oko; teda obe dve : ) Zrovna nedavno jsme prohlizeli ty nase.
Budou jeste nejaky? Jsem nenasel zadnou z Kamnickych Alp, Triglavu...
Se tak divam, ze ve Slovinsku je asi docela zaruceny pocasi.

Anonym (neověřeno)
Uživatelem od:
18. 12. 2017

oi, zdravim slovinskou crew, sice mi este nestacily zmeknout jatra o nohach nemluve, ale fotky uz sem akoze zpracovat stihnul, takze kuk na , tak sem sadlete i svoje galerky, ne vsechno si z jistejch duvodu pamatuju[:]DRINK[/:][:]DUDE[/:]

jo ta panoramaticka fotka je z vystupu na prisojnikovo wokno, kdyby to nahodou nekdo nemoh identifikovat:-)

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.