vízum

Anonym (neověřeno)

Ceny za ubytování na Krymu nebyly hrozné. Na začátku jsme Petrovi dali nějakou menší částku, asi 100 hřiven, ze kterých se plotilo veškeré ubytování a vstupy. Nic likvidačního. O peníze nemusíte mít strach. Ať už budete mít jakoukoliv sumu, vždy budete bohatí turisté ze Západu.Už si moc nepamatuji, kde přesně jsme spali, ale vím že se platilo za jeden kemp v Oděse a pak v dalším, který byl označen za "evropský"[:]NUT[/:] a pak také u krymských tatarů, kde jsme spali dvě noci. Jinak jsme většinou nocovali na otevřených tábořištích, či přímo na lehátkách u moře (to byla hodně drsná, alkoholová, noc[:]DRINK[/:]).
Každopádně vám doporučuji tuto cestu, poznáte mnoho zajímavého a užijete hodně legrace. Pouze pozor na Alexe pokud bude dělat zase vedoucího výpravy. Nikdy mu nevěřte žádná čísla, všechny kilometry násobte dvěma či raději třema a na jeho prameny s čerstvou pitnou vodou nedejte.
Dobrou cestu, Jan

ps.Alexi, vše v dobrém
:-D

[%sig%]

Anonym (neověřeno)

tak ať to dobře dopadne a šťastně dojedeš

Anonym (neověřeno)

Nevím, teprv se tam chystám. ;-) Nějaké orientační ceny jsou napsané přímo u zájezdu.

Anonym (neověřeno)

Tak dík já nevěděl jestli to pokračuje i v tomhle roce,tak hurá na ukrajinu[:]DUDE[/:].A nevíš jaké ceny jsou za ubytování na Krymu?

Anonym (neověřeno)

Pokud vím, tak víza na Ukrajinu už od loňska nejsou potřeba.

Anonym (neověřeno)
Uživatelem od:
18. 12. 2017

Jak to je s vízem na Ukrajinu tento rok,poradí někdo?

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.