Info pro nováčka

Anonym (neověřeno)

Ahojky, na akci bý vá kolem 40ti lidí, tedy celý autobus. Sama klidně můžeš jet. Vždycky se na zájezdu vytvoří fajn parta, a tak se nemusíš bát, že by tam s tebou nikdo nekamarádil. :-p Až se rozhodneš, kam pojedeš napiš do fóra a třeba se ti ozve někdo, kdo je na tom podobně. Já byla celkem na 2 zájezdech a bylo to super. Loni jsem taky neměla s kým jet, tak jsem odpvěděla na příspěvek jedné holčiny tady ve fóru a jsou z nás teď dobré kamarádky. Tak se neboj se na nějaký zájezd přihlásit ;-)

Anonym (neověřeno)

ahoj,zájezdu se účastní vždycky plný autobus převážně mladých lidí.Jezdí menší či větší partičky,sourozenecké dvojice,milenecké dvojice a nebo jednotlivci jako já. Už jsem tak byla s Mundem 3krát,jsem moc spokojená,letos jedu zas.A vůbec nebývá problém si na fóru sehnat parťačku do stanu,jestli se bojíš.:-#

[%sig%]

Anonym (neověřeno)
Uživatelem od:
18. 12. 2017

Ahoj, ještě nikdy jsem se podobné akce nezúčastnila, a tak moc prosím o info od Vás zkušenějších. Zajímá mě za prvé kolik lidí je průměrně na jedné akci, a za druhé jestli můžu jet sama, bez parťáka... Díky!!!

[%sig%]

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.