Dotaz ohledne Maroka

Anonym (neověřeno)

Pěkný den,
tohle by se Vám s našimi průvodci na Korsice nestalo :-) Na Monte Cinto se vždy dostane většina účastníků, na výstup je čas celý den. I když loni to nebylo možné kvůli výjimečně špatnému počasí - nahoře byla bouřka a museli to otočit. Protože jsem absolvoval jak Monte Cinto, tak i Jebel Toubkal a také jsem o srovnání náročnosti mluvil i s několika zákazníky, můžu říct, že marocká hora je lehčí, přestože jde o čtyřtisícovku. Je to dané především terénem, který je na chození příjemnější, výstup máme rozdělený do tří dní, přestože to lze teoreticky zvládnout za dva.

Zdraví Petr Ž.

Anonym (neověřeno)
Uživatelem od:
18. 12. 2017

Dobry den,
jeste nikdy jsem s vami necestovala a na vase stranky jsem narazila uplne nahodou. Zaujal me zajezd do Maroka, velmi zvazuji prihlaseni dvou osob. Nicmene mam dotaz: je treba byt velmi fyzicky zdatny na vystup na nejvyssi horu? Zvladnou to vsichni nebo je treba mit za sebou nejaky specialni trenink? Ptam se, protoze loni jsme s partnerem byli na Korsice, kde se melo lezt na Monte Cinto, rovnez nejvyssi horu, ale nedopadlo to moc dobre. Hlavni pruvodci nasadili hned od zacatku naprosto znicujici dabelske tempo, takze se skupina rozdelila na pomalejsi (a nejpomalejsi) a rychlejsi a nakonec na vrchol dosplhalo jen 5 lidi z celeho autobusu! Proste nebylo to dobre zorganizovane a v takovem casovem presu nebylo mozno se na vrcholek vubec dostat (a i kdyby ano, tak clovek by z toho nemel ani trochu poteseni, protoze nebyl cas si udelat ani foto) tak jsme to vzdali. Tak se chci zeptat, jestli se na vasem zajezdu postupuje stejne rychle a kolik lidi v průmeru dojde az nakonec atd. Predem moc dekuji za odpoved
Lenka

[%sig%]

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.