Maroko

Anonym (neověřeno)

Ahoj Venďo,
cestovky mají určitě vyšší zisky, ale z velké části je to i tím, že nemám v podstatě zaměstnance (jen Corky prozatím na malý úvazek a samozřejmě průvodci), zájezdy prodáváme jen přímo (bez provizí pro nějaké cestovní agentury) a zaplaťpánbůh není ani potřeba rvát "velké peníze" do reklamy. V tomhle rozsahu se to dá dělat levně a přitom nešetřit na kvalitě.
Jinak fyzická náročnost u Maroka je vcelku nízká, jen při výstupu na nejvyšší horu vydáš dost sil, ale za tři dny to ujdou téměř všichni, leckteré nižší evropské hory na jiných zájezdech jsou těžší. Jet sám nevadí ani trochu (viz třeba právě Vašek :-)) , na tuhle otázku teď odpovídám pořád, takže lidí, kteří nemají parťáka, je zdá se hodně... A místa na Maroko ubývají hodně rychle, těžko odhadovat, nehlásil bych se na tvém místě později než v dubnu. Zatím volná místa jsou.

Petr Ž.

Anonym (neověřeno)

Ahoj,
tvoji otázku jsem měl také na mysli, když jsem objednával v roce 2004 cestu do Maroka, ale když jsem poznal vedení cestovky (PŽ) věděl jsem, že jsem udělal dobře. Ostatní cestovky mají šílené zisky a vtom je problém.
Parta okolo cestovky je super. dříve [:]?[/:] při návratu :-)

Anonym (neověřeno)
Uživatelem od:
18. 12. 2017

Ahojky!
Mám dotaz - Maroko:
- zajímalo by mě v čem to je, že CK Mundo má o polovinu levnější poznávací zájezd než jiné CK? ( vím, že ve vaší ceně není ubytování,vstupy, strava.. ale i tak?)
- fyzická náročnost
- do kdy je nutné rezervovat tento pobyt a zda jsou ještě volná místa
- měla bych na tuto dovolenou parťačku, ale trochu nejistou - nevadí, že účastník by jel sám?
[:]?[/:]

[%sig%]

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.