Albánie

Uživatelem od:
07. 07. 2006

:?: Tak jaká je Albanie?Chtěla bych jet příští rok. :idea:

Uživatelem od:
18. 07. 2006

Nazdárek,byl sem v Albánii předloni s Kudrnem.Potraviny tam sou asi tak drahé jako u nás,pivko tak 25kč za 0,5 plechovku(točený málo kde maj,flašky už vůbec ne),tvrdý alkohol je směšně levnej. :wink: Mají krásné pláže,města,trhy a pevnosti a zejména přírodu.Albánský leky se dají měnit na každým rohu ve městě u veksláků,je to s nima v poho,ale pozor na starý bankovky.Lidé jsou přívětivý,většinou nebyl problém se domluvit.Hned bych tam jel znova,ale letos frčím s Mundem na Krym,tak tam pozdravujte :lol: Alda

Anonym (neověřeno)

diky asi tzak nejak pocitam taky....

Anonym (neověřeno)

Co se týče peněž, na ti sotva někdo může nějak přesněji odpovědět. V úvodní informaci o zájezdu do Albánii máš napsáno, že potřebuješ tak 10-15 EUR na ubytko a dalších cca 30 vstupy, chceš-li jít všude...takže řekněmě 30 až 50 jako základ.

A pak samozřejmě záleží, kolik jídla povezeš z domu a co všechno si chceš kupovat na místě...

Já na zájezdy s Mundem východním směrem počítám vždycky tak 10 EUR na den (včetně ubytování a vstupů) a nikdy mi nechybělo. Přitom jsem vozil poměrně málo jídla sebou (jen na prvních pár dní), tzn. často jsem dokupoval a na nějké pivásky zbylo v podstatě každý den. Ale na žádné velké rozhazovaní to teda nebylo.

Osobně bych si vzal tak 150, ale jak říkám - pro někoho moc, pro jiného málo.

Anonym (neověřeno)

ahoj chtela bych se zeptat kolik si mam vzit tak priblizne penez s sebou[:]?[/:] napsal:

>

Anonym (neověřeno)

Ahoj Lucko,
momentálně nejsou, na úvodní stránce webu pod mapkou je možnost zaregistrovat se jako náhradník a jakmile se někdo odhlásí, hned se ozveme.

Petr.

Anonym (neověřeno)

Ahoj! Mě by zajímalo,jeslti jsou ještě nějaká volná místa do Albánie. Stačili by tak 2...Děkuji za odpověď:-}

Anonym (neověřeno)

Ahoj,
v tomhle tady asi nikdo neporadí, protože Albánii děláme letos poprvé. Ale můj spoluprůvodce Tomáš tam byl několikrát, do informací jsme snad napsali všechno, co se dalo. Neustálá výměna peněz bude trochu otravná, ale taky se to dá brát jako zpestření :-)

Petr.

Anonym (neověřeno)
Uživatelem od:
18. 12. 2017

Ahoj! Chystáme se do Albánie - nemáte někdo nějakou radu nebo doporučení na co dát bacha a na co třeba nezapomenout? Taky se na tomhle zájezdu hodně často mění různé peníze - je to v pohodě? Už se moc těšíme! Díky za rady a pěkný den8-)

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.