Albánie 2009 - po návratu

Uživatelem od:
30. 06. 2007

Ahoj, diky vsem za odkazy na suprove fotky, pridavame i nasi trosku do mlyna... Gezuár!

Uživatelem od:
27. 07. 2009

Holahou Albánští souputníci,
Za fotky velive děkuji. Jelikož jsem Albánií prošel bez jakékoliv vlastní fotky, tak mi bude ctí parazitovat na vašich výtvorech. Jinak, stejné trable jako Ilču mne také postihly den po příjezdu. Hold s tou českou stravou se musí opatrně :D. Tak naviděnou na srazu.

Uživatelem od:
25. 07. 2009

Frantovy fotky: http:// frajil.rajce.net

HR
Uživatelem od:
21. 08. 2006

Tak konečně se mi to povedlo dát nějak dohromady, takže fotky jsou na

doporučuju použít tlačítko "Prezentace". Jsou tam i fotky z ostatních mundozájezdů, takže se můžete inspirovat na příští rok.

A pro všechny kterým se jako mě nepovedlo poslat pohledy je na konci deset bonusů :-)

Uživatelem od:
25. 07. 2009

Ze jsem se tak rozepsala, tak na zaver neco, co jiste nektere potesi 8) - den po navratu me postihlo to same co Danu a Petru pri ceste z Belehradu (jen jsem nezvracela) - z cehoz vyplyva, ze ani pruvodci nejsou imunni :(

Uživatelem od:
25. 07. 2009

Dano a Jirko, uz dcerka videla sekvenci fotek z vaseho skakani (od Tomase)? To kdybych nasla na moje rodice, tak neverim vlastnim ocim :D

Uživatelem od:
25. 07. 2009

Ahoj Tomasi, dik za dokumentaci pelikana, doma mi neverili! Moc me potesilo, ze jsi zachytil nase pojidani melouna na moste - byla to supr chvilka, kterou si diky tobe muzu pripominat :) Taky mas neuveritelnou fotku mesice a leteckou Tiranu. NP Drenove je fakt tak pekny? Pohledem na tve fotky se mi to libi vic jak kdyz tam v tom paraku vylezu :shock: Fotky z vyveracky jsou uzasny!!! Pri prohlizeni tech sekvenci jsem rvala smichy :D Nicmene naprosto me dorazila moje fotka z rozdavani pasu - to vypada, ze jsem desna semetrika :?

Uživatelem od:
25. 07. 2009

Ahoj P + P + snad uz zdravy P! Moc moc moc chvalim fotky - jsou fakt super. Zavidim nadherne fotky bodlaci s konikem z Apolonie a z Anastazius a za vlny u Butrintu! Chvalim za mou studijni fotku z busu a supr fotku Michala s vama a me se Standou :) Durazne zadam o vymazani fotografie s albancem, ktera - patrno z meho vyrazu - vubec nemela vzniknout (vzdyt se nevdam!:).

Uživatelem od:
20. 07. 2009

PS: je tam i básnička (-:

Uživatelem od:
20. 07. 2009

Pěkný fotky, tak můžeš pokračovat ať se máme čím chlubit kde jsme cestovali :lol: Jirka a Dana

Uživatelem od:
20. 07. 2009

Čau 1. albánská ligo :idea: Hezké dovolenkové obrázky zachycené naší fotokamerou na kliku budou den za dnem (jak z toho ven?) přibývat či ubývat na adrese http://honsik.rajce.idnes.cz. Zapiš to, kapišto? :D

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.