Norsko a Švédsko - severní Skandinávie

Uživatelem od:
01. 12. 2009
Ahoj, zájezd je plně obsazený (všichni mají i zaplaceno) a nějaké náhradníky už máme, nějací jsou i před Vámi. Může se někdo odhlásit a pak se hned ozveme. Šance je vždycky, ale samozřejmě zaručit to nemůžeme. Skotsko pro dva by ještě rezervovat šlo, rezervace platí 10 dní, do vypršení rezervace je pak potřeba poslat cestovní smlouvu a zaplatit zálohu (polovina ceny). Pokud máte o rezervaci zájem, napište na mundo@mundo.cz. Díky. Petr.
Uživatelem od:
05. 10. 2006
Ahoj! Prosím, jak to vypadá s aktuálním počtem náhradníků a rezervací na zájezd Norsko+Švédsko 2011, resp. odpadají nějaké rezervace? Do kdy mohou být rezervace drženy? Jsem (měl bych být ve dvou lidech) napsaný jako náhradník na tento zájezd. Kolikátí jsme v pořadí však nevím... Rád bych věděl, zda je nějaký posun, změna, šance se na tento zájezd jako náhradník (třeba i jako jeden) dostat. Norsko je jednou z mojich srdečních záležitostí ;-) Rád bych opět jel po Maroku 2006 a Irsku 2010 do světa s Mundem! :-) Kdyby Norsko opravdu nevyšlo, šlo by rezervovat Skotsko pro dva? Do kdy je to možné? Ptám se u mě z důvodu termínu nástupu do nové práce a pak termínu povinné podnikové dovolené. Díky moc za info! Mário
Uživatelem od:
01. 12. 2009
O zájezd do Norska a Švédska je poměrně velký zájem, zhruba polovina míst je už obsazena (příp. rezervována).
Uživatelem od:
27. 01. 2011
Jak to vyzerá s obsazeností tohohle zájezdu? Kolik míst je ješte volných?

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.