Toskánsko na kole 2011

Uživatelem od:
28. 04. 2011
Ahoj, jsem pro Černou Horu. Zdeněk. (beach7@email.cz)
C_L
Uživatelem od:
13. 04. 2011
Zdravím, taky jsem sama a koukala jsem na cestu do Toskánska, nikdy jsem tam nebyla, takže pokud by se našel někdo, kdo je taky sám, tak by to bylo fajn, dát to dohromady:)
Uživatelem od:
01. 02. 2011
Ahoj Zuzo, diky moc za odpoved, tak rychlou reakci jsem vubec necekala:-) Pro Italii mam slabost a v Toskanku jsem nebyla roky a kombinace s kolem mi prijde paradni! Takze doufam, ze das prednost Italii pred Cernou Horou:-) a kdyby nas bylo vic, taky super.Taky nemam problem za Tebou prijet, abychom se poznaly nebo se treba sejit na pul cesty..? Mej se pekne Z.
Uživatelem od:
01. 02. 2011
Ahoj Zuzi :) taky jsem o Toskánsku přemýšlela, ale ještě se rozhoduju mezi tím a Černou Horou... ale každopádně taky nemám parťáka/parťačku, takže kdyby se tu udělala nějaká skupinka, nebo bysme byly aspoň 2 tak by to bylo super :) pokud bys mě teda brala :) ... jinak já jsem z Pelhřimova, ale někdy bych si mohla udělat do Prahy výlet, absme se kdyžtak poznaly :) Zuza
Uživatelem od:
01. 02. 2011
Ahoj! ráda bych vyrazila do Toskánska na kolech, ale nechce se mi samotné. Nějaký parťák/čka...:-)? Jsem z Prahy. Díky. Zuzana

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.