Někdo sám?

Uživatelem od:
08. 05. 2008

Ahoj, já bych zase vyrazil na "Zakarpatskou Ukrajinu" nebo "Rila a Pirin - bulharské hory" .

Pokud je taky někdo sám a chtěl by se ke mě přidat ať se ozve ulda81@gmail.com , já jsem Honza 31 , stan mám ale to je tak všechno :-)

Uživatelem od:
10. 07. 2013

Ahoj, ráda bych jela na zájezd Chorvatské národní parky, bohužel nemám s kým. Nechystá se tam letos taky někdo sám? Jsem studentka je mi 21.
Kdyby se někdo našel tak můj mail je al.juraskova@seznam.cz

Uživatelem od:
11. 07. 2013

Zdravím, zaujal mě zájezd do Švýcarska v období 17 až 25. 8, ale nechtěl by jsem tam jet sám (aniž by jsem předem někoho znal.) Mohli by jsme se domluvit třeba na společném stanu atd. Jsem Karel 26 let

Kdyby měl někdo zájem tak mě kontaktujte na Lyster.Mistr@seznam.cz nebo SMS na 721 542 173

PS: Toto by byl můj záložní plán, mám v merku ještě jeden zájezd na vlastní pěst bez cestovky, toto je záloha, kdyby nevyšel. Ale když se někdo ozve, možná mu dám přednost.

Uživatelem od:
05. 07. 2013

Ahoj, ráda bych vyrazila do Pyrenejí, nikomu ze známých se nechce šlapat po horách a tak asi vyrazím sama....ráda bych se s spojila s někým kdo má v plánu jet taktéž do Pyrenejí samotinký....a má stan:)

Šárka
Sarka_h@seznam.cz

Uživatelem od:
19. 06. 2013

Ahoj.
Chtěla bych letos vyrazit do Dolomit (turistika/ferraty). Původně jsem měla jet s kamarádem autem, ale bohužel to nakonec nevyšlo. Sháním tedy parťáka nebo parťačku, se kterým bych se mohla domluvit alespoň "na společném bydlení". Ve dvou se to prostě lépe táhne. :-)
Je mi 26 let, pracuji a jsem z Liberce. :-)
Kdybyste měl někdo zájem, kontakt na mě je: horcickova.j@gmail.com

Hezký den
Jana

Uživatelem od:
29. 04. 2013

Ahoj lidi! Jedu sama do Slovinska na ferraty a do Černé hory. Vybavení jsem pořídila, ale nebylo by od věci jej sdílet, zájemci se případně hlašte na: katrin.ka6@gmail.com
Je mi 20 let a studuju.
Katka :)
PS: Pokud by mi nekdo chtel dát vedet, od 16. do 28. července jsem dostupná jen na mobilu:604 828 074
Do 16. a od 28 (do odjezdu)mail: katrin.ka6@gmail.com

Uživatelem od:
13. 05. 2013

Ahoj, jedu do Černé Hory, sama, je mi 29, pracující, hledám někoho, kdo by se se mnou podělil o vybavení-stan,vařič atd. Díky, Bětka (payasita@seznam.cz)

Inzerát už neplatí.

Uživatelem od:
18. 04. 2013

Ahoj,
chci vyrazit na kole do Černé hory v září. Nemám žádnýho parťáka a s Mundem jsem zatím ještě nikde nebyl. Na diskuzích tady jsem pochopil, že na tyhle akce jezdí pohodová parta, takže jet solo není problém.
Chci zeptat, jestli je lepší se s někým domluvit na stanu, vařiči apod. nebo je místa v autobuse na tyhle věci dost a není to problém.
Případně pokud se někdo chystáte taky na tuhle akci solo, dejte vědět. Je mi 30 roků, budu nastupovat v Praze a rád bych se domluvil na nějakém tom společném vybavení nebo třeba i jen potrénoval na kole s někým, kdo taky pojede :). Email johnmares@seznam.cz

Mějte se

Honza

Uživatelem od:
27. 04. 2013

Ahoj cestovatelé,

ráda bych letos vyrazila do Černé Hory a jsem sama. Je mi 28 let, jsem pracující, ráda cestuji a poznávám nové. Hledám někoho, s kým bych se dohodla na společném "bydlení" :-), vařiči. Ve dvou by to bylo jednodušší :-) Vaše ohlasy uvítám na e-mailu: zuzka.bn@seznam.cz.

Krásný den vám přeje

Zuzka

Ahoj všem: předchozí inzerát už neplatí.

Uživatelem od:
22. 04. 2013

Ahoj:) nechtěl by někdo letos do Norska nebo do Irska. S mundo jsem ještě nikdy nebyla, ale naprosto jsem se pro tento způsob cestování nadchla. Bohužel ale nemám s kým jet... takže kdyby jste někdo sháněl spolucestující tak se mi určitě ozvěte kusbaja@seznam.cz

Uživatelem od:
11. 04. 2013

Ahoj :) chystám se s Mundem letos poprvé, ale bohužel nikdo z mých známých se se mnou nechce vypravit. Nenašel by se někdo, kdo by rád na Ukrajinu a nemá s kým jet? Kdyby měl někdo zájem, tak se mi ozvěte na e.forsterova@seznam.cz :)

Uživatelem od:
02. 04. 2013

Ahoj všem,
chystám se letos vyrazit poprvé s Mundem a to do Dolomit - ferraty/turistika...plánujete jet taky někdo sám? pavla.tylova@seznam.cz

Uživatelem od:
02. 04. 2013

Ahoj cestovatelé,
Jsem tu nový, s MUNDEM jsem zatím nikde nebyl a rád bych vyrazil na poznávací zájezd do Černé Hory. Jsem sám a rád bych, aby se ke mně někdo přidal. Jde mi hlavně o to, domluvit se na stanu, vařiči, apod, abychom to každý netáhli sami. Klárka z předchozího příspěvku už našla, tak snad se mi taky poštěstí. Je mi 24 let, pracuji, už nestuduji...stačilo mi to:) Pokud bude zájem, tak mi pište na mail: jauly@seznam.cz

Uživatelem od:
18. 02. 2013

Ahoj,
Mám zájem o zájezd do Černé Hory. Jsem sama a ráda bych, kdyby se někdo přidal :-) Je mi 26 let, pracuji a studuji, ráda poznávám nové lidi a nové krásy světa ...Pokud by se někdo rád připojil, bude vítaný :-). V případě zájmu : klara.hofmannova@seznam.cz. Těším se

Uživatelem od:
01. 07. 2012

Ahoj,

moc mě zaujal zájezd do Černé hory a mám v plánu jet. Nejspíš ale pojedu sama, tak jsem se chtěla zeptat po nějakých dalších sólistech. Mohli bychom se případně dohodnout třeba o společném stanu nebo tak. Můj mail je votavova.clarqa@gmail.com, jsem přátelská dvacetiletá studentka, cestuju ráda na neobvyklá místa... Tak se kdyžtak ozvi:)

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.