Kdo byl v Zakarpatské Ukrajině?

Anonym (neověřeno)

Ahoj Lidičky, hrozně ráda čtu, jak vzpomínáte na Jasini a její nádherne ubytování s průjmovým zakončením. Ukrajina byla fakt super, letos jsem absolvovala s Mundem korsiku, ale Ukrajina byla daleko lepsi. Zas bych se tam hned rozjela...[:]NUT[/:] Mejte se krásne.....

Anonym (neověřeno)

Rozhodne doporucuju! Co tu jeste nebylo zapsano - koupani v "solnych jezerech" tedy spise jezirkach - nejdrive doporucuji obhlidnout kam usti odpad z kadibudek, nez se vrhnes do vody, ve vetsich mestech se da koupit vesmes vse, opakuji pozor na vodu a na mistni pochutiny z trzist (mozna i nekterych bufetu) - ma to docela dlouhotrvajici nasledky a u me se projevily az po prijezdu domu :-O uffff (ale zachod jsem mel uz svuj ;-)) Alkac neni treba kupovat - vodky na desinfekci strev je dostatek - takova cernorybizova byla super [:]NUT[/:] Kurivo je podstatne levnejsi nez tady. Taky je dobry vybavit se na dest - tyden nam prselo, takze se to opravdu vyplati.. (to se tyka i stanu) Pozdravuj(te) v Kolocave, tam je to priiima..:-)

[%sig%]

Anonym (neověřeno)

Ahoj,
výstupy nebyly nijak náročné, zvládla jsem to i přes mojí nulovou kondici. Pozor na vlochyně, je jich v horách poměrně hodně, ve větším množství jsou jedovaté. Většina lidí o nich zřejmě nikdy neslyšela. Od borůvek(kterých je tam taky hodně) se poznají podle bílého vnitřku.
V turbáze v Jasini vodu opravdu nepít, hlavně pokud bude mít normální evropskou koupelnu a majitel bude tvrdit že voda je určitě pitná.

Anonym (neověřeno)

Vcelku souhlasim s Marii. Ale vystup na Hoverlu nebyl nejnarocnejsi, vede tam na podkarpatskoruske pomery dost slusna cesta, mnohem lepsi nez treba na Borzavu a jde se s mistnim pruvodcem, ktery dela caste prestavky. Nedoporucuju pit vodu v turbaze v Jasini, vsichni jsme se "posrali", takze s sebou dostatek zivocisneho uhli, imodia a endiaronu:-). Dobre boty se taky docela hodi, ale jeden kluk to zvladl v prestizich. Proste jed a uvidis!!!Ja bych asi jela znova, kdyby nebylo spousta dalsich moznosti, kam se podivat.

Anonym (neověřeno)

je to zajimavy - vrele doporucuju pokud se chces naucit vazit si dobreho bydla - fakt, po 14 dnech na Ukrajine si opravdu vazim sveho vlastniho zachodu a vany... ale jinak je to vazne super - akorat to chce bejt dost zdatnej protoze ja osobne jsem ty tury nevychytala..., ale to se da na miste domluvit, ze clovek nechce jit tan vystup na nejvyssi horu a misto toho se nekde poflakuje.. takze klidne jed, avym zpusobem to exotika skutecne je - a pritom je to za rohem

Anonym (neověřeno)
Uživatelem od:
18. 12. 2017

Ahoj,
ráda bych se vypravila na Zakarpatskou Ukrajinu s Mundo. Je to pro mě přecejenom trochu exotika, proto scháním info od někoho, kdo už tam byl. Budu vděčná za dobré i špatné zprávy. Díky moc. Alena

Vážíme si vašeho soukromí

Pomocí cookies analyzujeme návštěvnost, přizpůsobujeme obsah a reklamy podle vašich potřeb. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s tím, že cookies používáme.